Thread has been deleted
Last comment
MOVIE QUIZZ (pop culture)
Frankie | 
Switzerland HansZimmer 
Hello here's a little movie quizz. 10 questions, 4 choices. Each question is worth 10 Points. Good Luck. 1.What was the name of Indiana Jones long lost son who appeared in the movie 'Indiana Jones and the Crystal Skull' ? A:Mutt Williams B:Ben Solo C:Short Round D:Henry Jones. 2.Special Agent 'James Bond' works for which secret service agency ? A:The Q B:CDO C:MI6 D:BIA. 3.What did Forest Gump's mother say 'Life was like...' A:A box of chocolates B:A handful of roses C:A bathtub full of shrimp D:A lollipop. 4.What planet was Star War's 'Han Solo' born on ? A:Bespin B:Corellia C:Naboo D:Yavin 5.What is the name of Captain Jack Sparrow's ship ? A:The Black Pearl B:The Flying Dutchman C:The Wyndlass D:The Jolly Roger 6.Which fictional character enjoyed eating some liver, with fava beans and a nice chianti A:Dr. Frasier Crane B:Dr. Victor Frankenstein C:Dr. Richard Kimble D:Dr. Hannibal Lecter 7.Who is the very 1st boxer that 'Rocky Balboa' beats in the film series 'Rocky' ? A:Irish Danny Davis B:Apollo Creed C:Spider Rico D:Terrible Terry Bollea 8.What is the character name of the main little boy who finds one of the five 'Golden Tickets' in the 1971 movie 'Willy Wonka & The Chocolate Factory' ? A:Charlie Allnut B:Charlie McGee C:Charlie Bucket D:Charlie Harper. 9.What was the name of the character sent to retrieve Private Ryan in the movie 'Saving Private Ryan' ? A:Captain Jonas Grumpy B:Captain John Miller C:Captain Benjamin Sisco D:Captain Malcolm Reynolds 10.What was the name of Del's pet mouse in the movie 'The Green Mile' A:Roquefort B:Furlough C:Templeton D:Mr Jingles Copy/Paste this : -1: -2: -3: -4: -5: -6: -7: -8: -9: -10:
2019-11-29 10:11
Topics are hidden when running Sport mode.
Nah
2019-11-29 10:12
#2
Musab | 
Egypt arabamer 
nononono. i dont wanna buy . no
2019-11-29 10:12
-1: A -2: A -3: A -4: A -5: A -6: A -7: A -8: A -9: A -10: A
2019-11-29 10:13
20/100
2019-11-29 10:15
-1:C -2:C -3:A -4:B -5:A -6:D -7:C -8:D -9:A -10:C
2019-11-29 10:14
60/100
2019-11-29 10:17
nah.
2019-11-29 10:14
#8
 | 
Denmark valt3rr 
I have no idea at all with a lot of these so i just guessed :) -1: D -2: B -3: A -4: B -5: A -6: D -7: D -8: B -9: C -10: A
2019-11-29 10:17
Nice try :) 40/100
2019-11-29 10:19
#11
 | 
Denmark valt3rr 
rip man
2019-11-29 10:20
Bump
2019-11-29 10:20
Bump
2019-11-29 13:21
Bump
2019-11-29 13:56
Bump
2019-11-29 14:03
#12
 | 
Kazakhstan MahNinja 
snobby
2019-11-29 10:21
#13
 | 
Finland ToxicDUD 
1. A 2. C 3. B 4. A 5. A 6. B 7. D 8. C 9. B (earn this :,) 10. D
2019-11-29 10:24
60/100
2019-11-29 10:26
#15
 | 
Finland ToxicDUD 
oooooo was the 9B correct?
2019-11-29 10:27
yes :)
2019-11-29 10:27
#17
 | 
Finland ToxicDUD 
great, thats all that matters
2019-11-29 10:27
why ? :)
2019-11-29 10:28
#20
 | 
Finland ToxicDUD 
Great movie The only one that should be common knowlege but was hard
2019-11-29 10:28
#19
Boo | 
France mbl4 
Copy/Paste this : -1: A -2: C -3: A -4: B -5: A -6: D -7: B -8: C -9: B -10: D
2019-11-29 10:28
90/100
2019-11-29 10:29
#24
Boo | 
France mbl4 
Damn I'm lit af I hesitated on the Saving Private Ryan question, the Indiana Jones one and the Rocky one.
2019-11-29 10:32
Rocky was wrong
2019-11-29 10:37
#30
Boo | 
France mbl4 
Yeah never saw this movie franchise, seems good tho
2019-11-29 10:39
I only watched the first one tbh, I'm not interested in the others.
2019-11-29 10:48
1.A 2.pass 3. A 4. B 5. A 6. D? 7. pass 8. B 9. pass 10. B
2019-11-29 10:28
50/100
2019-11-29 10:30
-1:A -2:d -3:a -4:b -5:a -6:c -7:a -8:c -9:d -10:b
2019-11-29 10:33
50/100
2019-11-29 10:36
1.A 2.C 3.A 4.B 5.A 6.D 7.B 8.C 9.B 10.D
2019-11-29 10:36
90/100
2019-11-29 10:37
#32
 | 
Denmark Farfarfar 
-1: A -2: C -3: A -4: B -5: A -6: D -7: B -8: C -9: B -10: D
2019-11-29 10:56
90/100
2019-11-29 11:09
#36
 | 
Denmark Farfarfar 
Which one is wrong?
2019-11-29 11:11
the 7th
2019-11-29 11:16
1.A 2.C 3.A 4.B 5.A 6.D 7.B 8.C 9.B 10.A
2019-11-29 10:59
80/100
2019-11-29 11:10
Bump.
2019-12-08 09:49
#42
 | 
Georgia Broozman 
-1: A -2: C -3: A -4: B -5: A -6: D -7: A -8: C -9: B -10: D
2019-12-08 09:51
90/100
2019-12-08 09:54
Espada
1.24
BIG Academy
3.82
Hard Legion
1.15
EXTREMUM
5.20
Virtus.pro
1.46
BIG
2.64
Bet value
Amount of money to be placed
Winning
Odds total ratio
-
Login or register to add your comment to the discussion.