Biography
Ankth i gjatë, një ëndërr për çdo natë,
Sa hap sytë një tonelatë, me brenga pa afat më peshojnë,
Kalëroj buzë detit plot me shpresë,
Vazhdoj e nuk përtoj, nuk di a ka ndalesë, të pushoj
E dua një moment, e dua një qëllim,
Un' dua të arrij si një feniks
Të ngrihem, fluturoj, nga hiri të shkëlqej,
Mjerimin ta sfidoj pa u tremb
Un' dua të fitoj, un' dua të shënoj,
Derisa fryma të më mbajë
Un' dua të fitoj, un' dua të garoj,
Pa asnjë frikë, si një feniks
Një iluzion më shfaqet, nuk ndalon,
Çdo ditë mua më mallkon, nuk di si e duroj më mban si peng
Nuk e mbaj, më vjen që ta luftoj,
Ta mbys e ta shfaros, në grimca ta copëtoj e ta frymoj
E dua një moment, e dua një qëllim,
Un' dua të arrij si një feniks
Të ngrihem, fluturoj, nga hiri të shkëlqej,
Mjerimin ta sfidoj pa u tremb
Un' dua të fitoj, un' dua të shënoj,
Derisa fryma të më mbajë
Un' dua të fitoj, un' dua të garoj,
Pa asnjë frikë, si një feniks
Si një feniks
E dua një moment, e dua një qëllim,
Un' dua të arrij si një feniks
Të ngrihem, fluturoj, nga hiri të shkëlqej,
Mjerimin ta sfidoj pa u tremb
Un' dua të fitoj, un' dua të shënoj,
Derisa fryma të më mbajë
Un' dua të fitoj, un' dua të garoj,
Pa asnjë frikë, si një feniks

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O malet e Shqipris
Dhe ju o lisat e gjat
Fushat e gjëra me lule
Ju kam ndërmënd dit e nat
Kam ndërmënd dit e natë
Kur nigjon zanin e nanës
Qysh e lën qingji kopen
Blegërin dy a tri her
Edhe ikën e merr dhen
Blegërin dy tri her
Edhe ikën e merr dhenë
Shqipëria nana ime
Ndonëse jam o i mërguar
Dashurin tane zemra
Kurr ska me harrue
Shqipëria nana ime
Ndonëse jam o i mërguar
Dashurin tane zemra
Kurr ska me harrue
Shqipëria nana ime
Ndonëse jam o i mërguar
Dashurin tane zemra
Kurr ska me harrue
Ashtu dhe kjo zemra ime
Më len ktu tek jam mua
Vjen me vrap me dëshir
Atje ndër viset e tua
Vjen me vrap me dëshir
Atje ndër viset e tua
Shqipëria nana ime
Ndonëse jam o i mërguar
Dashuinë tane zemra
Kurr s'ka me e harrue
Forum posts